2013-09-04 11:59:34
Φωτογραφία για ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Δολοφόνησαν και τεμάχισαν 18χρονο ποδοσφαιριστή
police (Photo credit: kalavinka)Φρίκη στη Βραζιλία. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε Γκαμπριέλ Κόστα, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τις 16 Μαΐου, δολοφονήθηκε, τεμαχίστηκε και τα κομμάτια της σoρού του πετάχτηκαν σε ποτάμι κοντά στο Ρίο ντε Ζανέιρο!

Η αιτία για τη φρικτή δολοφονία του Γκραμπιέλ Κόστα ήταν ένα αυτοκίνητο που έκλεψε στην περιοχή Νόβα Ιγκουάκου μαζί με τον μικρότερο αδελφό του και έναν φίλο τους στις αρχές Μαΐου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παραβαίνοντας τον άγραφο νόμο που επικρατεί στις φαβέλες, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε αυτές τις περιοχές κλεμμένα αυτοκίνητα για να μην προσελκύουν την προσοχή της Αστυνομίας, οδήγησε μέχρι την κοινότητα Πάρκε Σάο Φρανσίσκο για να αγοράσει κοκαΐνη.

Ο αρχηγός του καρτέλ των ναρκωτικών που ήλεγχε τη συγκεκριμένη φαβέλα εξοργίστηκε με την «παράβαση» του Κόστα και έδωσε διαταγή να τον δολοφονήσουν.


«Η εντολή δόθηκε από τον Λίκο, έναν εγκληματία που είναι γνωστός στην Αστυνομία ως Αστροναύτης και φημίζεται για τη σκληρότητά του. Αυτός έκοψε σε κομμάτια το σώμα του Γκαμπριέλ. Ενα πουκάμισο και ένα ζευγάρι παντόφλες που βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα δεν αφήνει πλέον καμία αμφιβολία για το τι συνέβη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λουίς Ενρίκε Περέιρα Γκιμαράες.

Ο Λίκο συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα. Τη Δευτέρα συνελήφθησαν δύο συνεργάτες του, ένας 25χρονος που είναι γνωστός και ως Χασάπης, και ένας 21χρονος που θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του Γκαμπριέλ Κόστα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ