2013-09-04 09:59:07
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ... «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ» ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ!
Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πολύ πιο ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την μεταγραφή του στην Τζένοα ενώ δέχονταν διαρκώς τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του στην Εθνική Ελλάδας και όχι μόνο.

Από την στιγμή που έγινε και επίσημα πια γνωστή η... μετακόμιση του Φετφατζίδη στην Ιταλία τα συγχαρητήρια και οι ευχές τόσο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συμπαίκτες του όσο και από πολλές άλλες πλευρές δίνουν και παίρνουν.

Ο «Φέτφα», που είχε πολύ καλή διάθεση στην προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη άκουσε πολλά μπράβο από τους υπόλοιπους διεθνείς που συνοδεύτηκαν και από τα σχετικά... πειράγματα. Στην Ιταλία εξάλλου θα βρει και άλλους Έλληνες, όπως ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Βασίλης Τοροσίδης.

Ο ίδιος ήταν πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που πήγαν όλα καλά με την μεταγραφή του στην Τζένοα αλλά και διατεθειμένος να δώσει σκληρή... μάχη για να πετύχει, καθώς είναι κάτι που θέλει πολύ.

Μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Εθνική ο νεαρός μέσος θα αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις των Γενοβέζων.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ