2013-09-04 07:35:03
Φωτογραφία για Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» πίσω από την αποστολή του παγιδευμένου δέματος
Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αναλαμβάνει την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου δέματος που ανεφλέγη το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, ο οποίος ασχολείται με υποθέσεις τρομοκρατίας.

Σε προκήρυξή της, η οποία δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση χαρακτηρίζει την επίθεση ως «μία πρώτη, ελάχιστη και αντανακλαστική απάντηση» στις συλλήψεις των δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία κατηγορήθηκαν για την αποστολή παγιδευμένου φακέλου στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου «Φοίνικας», που έχει στόχο την αναβίωση του αντάρτικου πόλης σε συνεργασία με την αποκαλούμενη «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία FAI».

Η οργάνωση, μέσω της προκήρυξης που έχει τίτλο «Φάτε τους δικαστές», απευθύνει ανοικτό κάλεσμα επιθέσεων ακόμα και εκτελέσεων εναντίον δικαστικών λειτουργών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν εκατοντάδες δικαστικοί λειτουργοί. Ούτε φυλάσσονται όλοι, ούτε είναι τόσο δύσκολο να τους βρεις. Ας τους επιτεθούμε όλοι με ό,τι μέσο μπορεί ο καθένας: από ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς μέχρι βόμβες και εκτελέσεις. Μόνον έτσι μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει πόλεμος». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ