2013-09-03 21:38:15
Φωτογραφία για Adam Sandler: Με τα μούτρα στο junk food
O 46χρονος Sandler φαίνεται πως το έχει ρίξει στο πολύ junk food, το οποίο τον έχει παχύνει επικίνδυνα. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει πιάσε να κρατάει φαγητό από fast food.

Με πολλά παραπανίσια κιλά εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες ο κωμικός ηθοποιός Adam Sandler σε παραλία της Καλιφόρνια, όπου έκανε μπάνιο με την οικογένειά του.

Ο 46χρονος Sandler φαίνεται πως το έχει ρίξει στο πολύ junk food, το οποίο τον έχει παχύνει επικίνδυνα. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει πιάσει να κρατάει φαγητό από fast food.

Οσο για τα επαγγελματικά του, αυτόν τον καιρό προβάλλεται η νέα του ταινία «Grown Ups 2», την οποία οι κριτικοί χαρακτήρισαν ως αποθέωση της κακογουστιάς.

Η υπόθεση της ταινίας, που είναι σίκουελ της προηγούμενης, παρακολουθεί τον Lenny Feder, ο οποίος μετά την επιστροφή του με την οικογένειά του στη μικρή πόλη που μεγάλωσε, θα πάρει μαζί με τους άλλους μεγάλους μερικά μαθήματα από τα παιδιά την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς.

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ