2013-09-03 13:04:11
Φωτογραφία για Ηλεία: Προσπάθησε να βιάσει 62χρονη μετά το πανηγύρι και της προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες
Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, η χθεσινή επίθεση σε βάρος 62χρονης ημεδαπής στην ορεινή Ηλεία.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη χθες (2-9-2013) το πρωί, στην Ψωφίδα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αρχαίας Ολυμπίας και Κλειτορίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα βιασμού, βαριές σωματικές βλάβες και έκθεση ατόμου σε κίνδυνο ζωής.

Ειδικότερα χθες πολύ νωρίς το πρωί, ο 43χρονος επιτέθηκε σε 62χρονη ημεδαπή η οποία μετά από διασκέδαση με συγγενικά της πρόσωπα σε πανηγύρι της περιοχής μετέβαινε σε υπαίθριο πλάτωμα της Επαρχιακή Οδού Τριποτάμου - Άστρα προκειμένου παραλάβει το σταθμευμένο αυτοκίνητο της.

Ο δράστης ο οποίος διασκέδαζε στον ίδιο χώρο, υπό την επήρεια μέθης και εκμεταλλευόμενος το χαμηλό φωτισμό, επιτέθηκε στην παθούσα προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες στο κεφάλι και το σώμα και εγκαταλείποντας την τελικά, αιμόφυρτη στο οδόστρωμα με προφανή κίνδυνο για τη ζωή της.


Η παθούσα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σοβαρά τραυματισμένη από συγγενείς της και διεκομίσθηκε άμεσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου και νοσηλεύεται.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, προκύπτουν σαφή στοιχεία ότι πρόθεση του 43χρονου ήταν ο βιασμός της παθούσας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Το προανακριτικό υλικό και τις έρευνες οι οποίες συνεχίζονται διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ