2013-09-03 10:43:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Tι χτίζεται στο παλιό Λούνα Πάρκ;
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής νέου καταστήματος τροφίμων στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, εκεί που λειτουργούσε λούνα παρκ πριν από κάποια χρόνια. Πίσω από τις λαμαρίνες «κρύβεται» ο σκελετός του υπό ανέγερση κτίσματος, με τους κατοίκους της περιοχής να περιμένουν από τον ιδιοκτήτη της έκτασης να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για την κατασκευή πλατείας στα περίπου τέσσερα στρέμματα που χωρίζουν το κατάστημα από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Το κατάστημα τροφίμων, φερόμενης ιδιοκτησίας «Αχαϊκά Κτίρια Επενδύσεων ΑΕ», θα λειτουργήσει σε κτίριο συνολικής επιφάνειας 2.155 m2 με πρόσωπο επί των οδών Αθηνών, Αγίας Σοφίας και Ιωαννίνων (όπως αναφέρεται και στους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους του έργου), σύμφωνα με την Πελοπόννησο.

Ο χώρος πώλησης τροφίμων θα είναι επιφάνειας 1.591 m2, οι αποθηκευτικοί χώροι 484 m2 και τα γραφεία 79 m2. Το γήπεδο, στο οποίο κατασκευάζεται το κτιριακό συγκρότημα, είναι επιφάνειας 6.856 m2 (είναι εντός σχεδίου πόλης) και επιτρέπονται ειδικές χρήσεις γης.


Η εταιρεία είχε αναλάβει δύο δεσμεύσεις απέναντι στον Δήμο και τους κατοίκους της περιοχής πριν από μερικά χρόνια. Κατ' αρχάς, να φυτευτεί έξω από το υπό κατασκευή κτίριο, ίδιος αριθμός δέντρων με αυτόν που κόπηκαν από την έκταση που κατασκευάζεται το νέο κατάστημα τροφίμων. Οι πληροφορίες της «Πελοποννήσου» θέλουν τους εκπροσώπους της εταιρείας να βρίσκονται σε συνεννόηση με την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, για να φυτευτούν τα δέντρα την εποχή που πρέπει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ