2013-09-02 15:30:06
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)
Στον έβδομο ουρανό «πετάει» ο Βλάντιμιρ Βάις με αφορμή την εξαιρετική του εμφάνιση και το πρώτο γκολ, που σημείωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό, αξιοποιώντας με τον ιδανικότερο τρόπο την ασίστ του Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων μετά την λήξη της αναμέτρησης της Λιβαδειάς ήταν ιδαίτερα χαρούμενος και έλαμπε από ευτυχία, αποδεχόμενος τα «μπράβο» των συμπαικτών του, της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και γενικότερα όλων των ατόμων που στελέχωναν την αποστολή του Θρύλου.

Ενδεικτική της τέλειας ψυχολογίας και του βαθμού αυτοπεποίθησης που έχει αποκτήσει πλέον ο Βάις, ήταν η ενέργειά του να «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικό μήνυμα με αφορμή το γκολ, που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό, προαναγγέλοντας μάλιστα ακόμη καλύτερη συνέχεια και πολύ περισσότερα τέρματα στην συνέχεια της σεζόν!

«Αυτό είναι μόνο το πρώτο» έγραψε ο Βλάντιμιρ Βάις, ανεβάζοντας και το σχετικό video με τη φάση από την οποία προήλθε το δικό του 0-3 στο 85ο λεπτό!
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ