2013-09-02 15:29:56
Φωτογραφία για Τι ακριβώς συμβαίνει με το ΡΟΖ σκάνδαλο σε Δήμο της ανατολικής Αττικής 9 πρωταγωνιστές - δήμαρχος, η σύζυγός αυτού, ιερέας )
Βράζει το κοινωνικό κους-κους σε Δήμο της Ανατολικής Αττικής με πολλές ταβέρνες και ουζερί, ικανά να προσελκύσουν υψηλά πολιτικά πρόσωπα!Το ροζ σκάνδαλο, – σύμφωνα με το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της espresso -, με πρωταγωνιστή ιερέα σε κεντρικό μητροπολιτικό ναό και τη σύζυγο του δημάρχου, είναι θέμα συζήτησης σε όλους τους χώρους κοινωνικής ή άλλης τινός συνεύρεσης….!!!

Φυσικά, το paraskhnio.gr – πληροφόρηση χωρίς όρια, είχε αποκαλύψει από τις 5 Αυγούστου το εν λόγω θέμα. ( Πατήστε ΕΔΩ ).

Οι ψυλλιασμένοι κάτοικοι, φυσικά, άκουγαν τους καυγάδες της πεθεράς με τη νύφη και της κουνιάδας με την νύφη για τον έκκλητο βίο… και το τραγούδι με ρομαντικό ρεφραίν που έπαιζαν καφετέριες και ταβέρνες με το άκουσμα γλυκού, ερωτικού,

γυναικείου ιταλογενούς ονόματος και δεν πίστευαν στ αυτιά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, espresso, ο ιερέας και η δημαρχίνα τρελά ερωτευμένοι κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή…, μέχρις ότου η πονηρή παπαδιά έβαλε κάμερα στην ερωτική φωλίτσα και έπιασε επ αυτοφώρω τους δύο παράνομους εραστές σε στιγμές…, κυριολεκτικά ερωτικής κραιπάλης…!!!


Όμως, οι κακιές γλώσσες λένε πως άλλη ήταν η σχέση. Ομοφυλοφιλική μεταξύ δημάρχου και ιερέα κι απλά η δημαρχίνα μπήκε στην μέση για να ξελασπώσει τον σύζυγο-δήμαρχο από την άκρατη κοινωνική κατακραυγή. Δεν είμαστε δα και Γερμανία…, ή Αγγλία που όλα επιτρέπονται ακόμα και σε εν ενεργεία υπουργούς. Έχουμε τα ταμπού μας εμείς οι ανατολίτες.

Μια άλλη μερίδα πολιτών διατείνεται πως ο ιερέας…, έβλεπε “φιλικά…”, ολόκληρο το ζευγάρι…!!!

Όποια, κοινωνική τάση κι αν υιοθετήσουμε, – εμείς δεν πιστεύουμε σε τίποτε κι αποδίδουμε πάντα ταύτα στην υπερβολή και τα ζηλόφθονα σχόλια ανοίκειων κι αηθών κοινωνικών σχολιαστών ( κατά το κοινώς λεγόμενο…, κουτσομπόληδων ) -, σε ένα συμπέρασμα καταλήγουμε. Ότι, πρόκειται για ιερέα βαρβάτο κι από ράτσα…!!!

Ευχόμαστε η των πάντων…. Βασίλισσα να βάλει το χέρι της και να μας σώσει όλους τα ταχέως επερχόμενα Σόδομα και Γόμορρα…!!!
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ