2013-09-02 13:37:04
Φωτογραφία για Δημόσια απολογία της Miley Cyrus για την εμφάνισή της στα VMA's
Μετά τη γενική κατακραυγή για την προκλητική εμφάνισή της στα VMA's, η Miley Cyrus έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε τι ακριβώς της συμβαίνει και μεταμορφώθηκε από Hanna Montana το γλυκό κοριτσάκι της Disney σε άγριο θηλυκό! Ο δημόσιος εξευτελισμός ανάγκασε τη νεαρή σταρ που κατηγορήθηκε από πολλούς ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, σοκάροντας με τις άσεμνες χειρονομίες της και τα εσώρουχα από λάτεξ που παρέπεμπαν σε kinky show, να δηλώσει στο Sunday People! «Έχω τόσα πολλά θέματα. Είμαι τόσο κατεστραμμένη- όλοι κάνουν ηλίθια πράγματα όταν δεν είναι στα καλά τους. Δεν ζω φυσιολογική ζωή. Κάνω κανένα διάλειμμα που και που αλλά δεν τα πάω καλά με αυτά. Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω, τρώω για να μείνω ζωντανή και συνεχίζω. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται μαζί μου γιατί μπορώ να κοιμηθώ μόνο για 45 λεπτά- το έχω συνηθίσει. Είμαι άλογο κούρσας, υποθέτω. Λατρεύω να βρίσκομαι στο studio και όταν έχω άδεια, βαριέμαι τόσο! Για μένα η δουλειά είναι κάτι που πρέπει να κάνω».


Υπενθυμίζουμε η εμφάνισή της Miley Cyrus κρίθηκε αυστηρώς ακατάλληλη δι΄ ανηλίκους η εμφάνιση της Miley Cyrus και ότι το Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων (Parents Televison Council) εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του MTV, για το περιεχόμενο των φετινών VMA και ιδιαίτερα για την εμφάνιση της 21χρονης Miley, αφού σύμφωνα με τους ίδιους παρουσιάστηκε παραπλανητικά, ως κατάλληλο για το κοινό από 14 χρονών και πάνω.

Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι παρά το αρνητικό κλίμα εναντίον της η ζήτηση για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της «Bangerz» (bang=πήδημ@), ανέβηκε κατακόρυφα.

agelioforos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ