2012-04-08 22:59:49
Φωτογραφία για ΚΑΒΑΚΑΣ: ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο προπονητής της Κέρκυρας, Τίμος Καβακάς, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την τεράστια βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη επί του Ολυμπιακού, ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ήταν προσγειωμένος.

Για τον αγώνα και τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Για το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και στα παιδιά για την προσπάθεια. Η θέση που είμαστε δεν μας δίνει το δικαίωμα να χαρούμε την ιστορική νίκη που πέτυχε η Κέρκυρα.

Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα ματς δίχως γυρισμό. Εάν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει να παλέψουμε».

Το που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Ηταν ένα ματς που για το κερδίσει και η ομάδα μου είχε και την τύχη και την ικανότητα με το μέρος της. Δουλέψαμε πολύ πάνω στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Οι δύο ευκαιρίες που καταγράφτηκαν ήταν από δικά μας λάθη. Λάθη που κάναμε δίχως πίεση. Ήμασταν τυχεροί στην φάση με το δοκάρι. Γενικά δείξαμε πολύ καλή εικόνα.


Όταν πετυχαίνεις μία τόσο μεγάλη νίκη στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν λόγια. Μπράβο στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που πήρε. Κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Για τον ίδιο και το μερίδιο που πιστώνεται:

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Τη νίκη την πέτυχαν τα παιδιά. Όχι εγώ. Η διάρκεια θα δείξει το τι θα κάνω. Η δουλειά και τα αποτελέσματα κρίνουν έναν προπονητή».

Για το ποια ομάδα κυνηγάει στην βαθμολογία η Κέρκυρα:

«Κυνηγάμε τον Εργοτέλη». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φονιάδες των λαών...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φονιάδες των λαών...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ