2013-09-02 00:19:04
Φωτογραφία για Αναζητούνται δύο αδέλφια για τον «ματωμένο πρόγαμο»
Με μεγάλη προσοχή προσπαθεί η αστυνομία να φτάσει στην άκρη του νήματος - Αναμένονται ανατροπές καθώς... καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν την εμπλοκή και τρίτου όπλου - 'Ερευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών Δύο αδέλφια αναζητεί η αστυνομία, για το μακελειό σε πρόγαμο στο χωριό Αβδελάς του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Που οδήγησε στον νοσοκομείο έναν 31χρονο και έναν 17χρονο.

Ο ένας από τα δύο αδέλφια που αναζητούνται, φέρεται άμεσα εμπλεκόμενος, πυροβολώντας, και ο δεύτερος, εκτιμάται ότι ήταν σίγουρα παρών στο αιματηρό περιστατικό, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί, μέχρι στιγμής, αν σήκωσε και αυτός όπλο.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει με μεγάλη προσοχή τους κάλυκες που βρέθηκαν στο χώρο του επεισοδίου, που ίσως ανατρέψει το αρχικό σενάριο, ότι δηλαδή στο επεισόδιο «πρωταγωνίστησαν» δύο όπλα, καθώς ασφαλείς πληροφορίες του cretalive κάνουν λόγο για την εμπλοκή και τρίτου όπλου, κάτι που αν ισχύει, θα φέρει ανατροπές την πολύκροτη υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγει με μεγάλη προσοχή η αστυνομία στο Ρέθυμνο, καθώς στις έρευνες που διενεργεί, συναντά κλειστά στόματα...
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ