2013-09-02 00:17:25
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
Ο Bλάντιμιρ Βάις έδειξε στις δηλώσεις του στη NOVA ότι περίμενε... πως και πως το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη :

 «Συμφωνώ πως ο χρόνος είναι σύμμαχος. Το έχω πει και στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που για να δέσουν δε φτάνουν 2-3 παιχνίδια σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα κάναμε πολύ καλό αγώνα, δείξαμε τις δυνατότητές μας και σύντομα ελπίζω να είμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ματς που είχα παίξει δεν είχα την απόδοση που ήθελα. Το χρειαζόμουν όμως πολύ αυτό το γκολ. Ήθελα να νιώσω την αυτοπεποίθησή μου να ανεβαίνει. Θα έρθουν και άλλα γκολ από εμένα. Να τα περιμένει ο κόσμος.

Αν και στο πρώτο παιχνίδι δεν είχα την απόδοση που ήθελα και όλοι περίμεναν, στο δεύτερο δεν πήρα την ευκαιρία μου. Το γκολ το είχα μεγάλη ανάγκη. Ελπίζω και πιστεύω πως θα έρθουν κι άλλα πολλά γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό ότι το μυαλό όλων μας είναι εκεί και στο ματς με την Παρί. Πριν από αυτό όμως είναι και ένα ματς του πρωταθλήματος που θα έρθει μετά την διακοπή καθότι τώρα έχουμε αγώνες με τις Εθνικές μας ομάδες.

Δεν πρέπει να παραμελούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα στο πρωτάθλημα και να πάμε μετά συγκεντρωμένοι και με σωστή διάθεση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να πάμε πιο ήρεμοι στο ματς της πρεμιέρας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι για όλους σημαντικό αυτό το ματς αλλά και για μένα. Θέλω πάρα πολύ να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό».

   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ