2013-09-01 22:57:05
Φωτογραφία για Δείτε τα βίντεο από τον Κολυμβητικό Διάπλου Άκτιο Πρέβεζα - Δηλώσεις διοργανωτών και συμμετεχόντων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο κολυμβητικός διάπλους Άκτιο - Πρέβεζα, ένας αγώνας με συμβολικό χαρακτήρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας του Ακτίου.

Στον αγώνα, στον οποίο δεν υπήρχε νικητής, έδωσαν το παρών περίπου 80 αθλητές από την Ήπειρο την Αιτωλοακαρνανία αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά.

Η εκκίνηση δόθηκε περίπου σε απόσταση 400 μέτρων από την παραλιακή της Πρέβεζας ενώ οι συμμετέχοντες τερμάτισαν μπροστά από το Δημαρχείο.

Δείτε ολόκληρο το video από τον αγώνα πλαισιομένο με την μουσική της Βιλελμίνης Κατσή:

Η κ. Μερκούρη, προϊσταμένη της ΛΓ Εφορίας Αρχαιοτήτων μιλώντας στην κάμερα του pamepreveza.gr, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και τους συλλόγους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το τριήμερο αυτό των εκδηλώσεων.

Ο κ. Ζιάκας, πρόεδρος του συλλόγου Ανθρώπολις, εξέφρασε την αισιοδοξία του η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε σήμερα να γίνει θεσμός που θα αναδείξει την περιοχή, ενώ από την πλευρά του Δήμου Πρέβεζας ο κ. Φραγκούλης ευχαρίστησε την ΛΓ. Εφορία Αρχαιοτήτων και τον σύλλογο Ανθρώπολις για την όλη διοργάνωση:

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του pamepreveza.gr, ο κ. Τσαγκάρης, ο κ. Τσιλιγκίρης και ο κ. Δημόπουλος, ο κ. Κατσανάκης καθώς και αθλητής από την Άρτα αλλά και παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα:
pamepreveza.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ