2013-09-01 22:45:04
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ»... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΡΕΡΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Την επιθυμία του για παραμονή του Άντερ Ερέρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να πιστεύει ότι ο νεαρός μέσος δεν θα παραχωρηθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βάσκος τεχνικός μπορεί να μη χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τον Ερέρα και βασικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής (ματς στο οποίο η «Βασίλισσα» επιβλήθηκε με 3-1, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει) ωστόσο η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τόνισε υπέρμαχος της παραμονής του στην Μπιλμπάο:

«Δεν είχε να κάνει με το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ το ότι τον άφησα στον πάγκο. Απλώς πίστευα ότι ήταν καλύτερα να παίξουν όσοι έπαιξαν. Δεν σκοπεύω να του μιλήσω για να τον πείσω για τίποτα και δεν ανησυχώ για τίποτα άλλο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά θα επαναλάβω την άποψή μου. Ότι δηλαδή δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Θέλω να μείνει μαζί μας και αυτό περιμένω ότι θα συμβεί» ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ