2013-09-01 04:52:04
Φωτογραφία για Η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο του Clint Eastwood
Κουρασμένος κι άκεφος εμφανίστηκε ο Clint Eastwood μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από την επί 17 χρόνια σύζυγό του.

Κι αν και το ζευγάρι συμφώνησε σε φιλικό διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, έντονη είναι η φημολογία ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο τους... Όχι από την πλευρά του βραβευμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, αλλά από την πλευρά της συζύγου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The National Enquirer, η πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης αποφάσισε να επιστρέψει στην αγκαλιά του μαθητικού της έρωτα, του 50χρονου Scott Fisher. Πηγή αναφέρει σύμφωνα με το περιοδικό ότι η «Dina είναι ερωτευμένη με τον Scott. Είναι σαν να βρίσκονται ξανά στο λύκειο και το ζούνε πάλι απ’ την αρχή». Κάποιοι λένε μάλιστα ότι η τέως κυρία Eastwood μάζεψε τα μπογαλάκια της και μετακόμισε στο σπίτι του νυν συντρόφου της.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, η οποία σύντομα θα αποκαλυφθεί καθώς ουδέν κρυπτόν... η ίδια η Dina επιβεβαίωσε το διαζύγιό της στο Us Weekly την Πέμπτη. Όπως δήλωσε, με τον Clint ζούσαν αρκετό διάστημα χώρια κι επίσης αποκάλυψε ότι παραμένουν κοντά και πως η απόφαση για διαζύγιο ήταν από κοινού και φιλική.


Επίσης, πηγή αναφέρει ότι ο Clint και η Dina, που έχουν μαζί μία κόρη, τη 16χρονη Morgan, επί έναν χρόνο δεν είχαν καμία επαφή και ο χωρισμός τους χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2012. «Ο Clint δεν ήταν ερωτευμένος με την Dina εδώ και πολύ καιρό» λέει φίλος του ζεύγους.

Οι φήμες λένε πως τα σύννεφα στον παράδεισο αποκαλύφθηκαν πέρυσι τον Απρίλιο όταν ο Clint εμφανίστηκε μόνος του στο φεστιβάλ κινηματογράφου TriBeCa στη Νέα Υόρκη και δεν φορούσε τη βέρα του, ενώ το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως μαζί από τον Νοέμβριο του 2011 και μάλιστα τους είχαν δει να καυγαδίζουν άσχημα στον γάμο της κόρη του Alison τον Μάρτιο.

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, το TMZ είχε μεταδώσει ότι η Dina είχε εισαχθεί σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στρες και κατάθλιψης. Σύμφωνα με το site, δεν δέχθηκε θεραπεία για απεξάρτηση από ουσίες, αλλά αναζήτησε βοήθεια για διαχείριση καταστάσεων άγχους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δέντρο που... περπατάει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δέντρο που... περπατάει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ