2013-08-31 22:06:09
Φωτογραφία για «ΤΡΩΕΙ»... ΠΑΛΙ ΠΑΓΚΟ Ο ΚΑΣΙΓΙΑΣ!
Παρά την αλλαγή προπονητή, ο Ίκερ Κασίγιας δεν κατάφερε για ακόμη ένα ματς να πάρει θέση βασικού Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε πως ο ο Ντιέγκο Λόπεθ θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα στο αυριανό ματς κόντρα στην Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως μίλησε με τον Κασίγιας και του εξήγησε την κατάσταση, τονίζοντας πως θα πάρει ευκαιρίες μέσα στη σεζόν.

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Ο Ντιέγκο Λόπεθ θα ξεκινήσει αύριο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει σωστά. Και ο Κασίγιας φυσικά δουλεύει σκληρά και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αξίζει τον σεβασμό μου ως αρχηγός της Ρεάλ, γι’ αυτό και πριν το πρώτο παιχνίδι μίλησα μαζί του και του εξήγησα την κατάσταση. Δεν νομίζω πως θα φύγει από την ομάδα, ποτέ δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Έχουμε δύο γκολκίπερ κλάσης και είμαι σίγουρος πως ο Κασίγιας θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στη χρονιά».

Για τον Κακά: «Νομίζω πως ο Κακά ήταν σαφής σε όσα είπε τις προάλλες. Ο σύλλογος αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βρεθεί μια λύση για τις δύο πλευρές».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ