2013-08-31 22:05:03
Φωτογραφία για Στο Ηράκλειο στις 16 Σεπτεμβρίου το... φαινόμενο Άρτεμης Σώρρας!
Ο... “σωτήρας” της μνημονιακής Ελλάδας, ο Πατρινός Άρτεμης Σώρρας έρχεται στο Ηράκλειο, για μια παρουσίαση... υπερπαραγωγή όπου για άλλη μια φορά θα επιχειρήσει να αποδείξει και να πείσει ότι διαθέτει τα δις ευρώ, που υπό όρους απέναντι στην… Ελληνική Δημοκρατία, μπορεί να διαγράψει ολικά το δημόσιο χρέος της χώρας συνθλίβοντας έτσι δανειστές και τρόικα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Creteplus.gr το … φαινόμενο Άρτεμης Σώρρας εξέφρασε πρόσφατα το ενδιαφέρον του σε ανθρώπους του στο Ηράκλειο να βρεθεί στην πόλη για να δώσει μια ξεχωριστή … διάλεξη σε ανοιχτό ακροατήριο, όπου αναμένεται για άλλη μια φορά να ‘πυροβολήσει’ εξ επαφής το υπάρχον πολιτικό σύστημα!

Υπήρξε λοιπόν πριν από λίγα 24ωρα η σχετική κινητοποίηση, και έτσι κλείστηκε η δημοτική αίθουσα «Ανδρόγεω» για τις 16 Σεπτεμβρίου, όπου οι 400 περίπου προσκεκλημένοι, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ‘ζωντανα’ την διάλεξη Σώρρα, όπου θα αναλυθεί η συνομωσία κατά της Ελλάδας, το παιχνίδι των τραπεζών, με τελικό στόχο το μαύρο ‘χρυσό’ σε Ιόνιο, Λυβικό, και Αιγαίο.


Ο μοναδικός όρος...

Οι άνθρωποι του Σώρρα στο Ηράκλειο, μετέφεραν ωστόσο ένα και μοναδικό όρο, η εκδήλωση να ‘καλυφθεί’ από ένα μεγάλο φορέα, και να εμφανιστεί προς τα έξω ότι αυτός τον προσκαλεί στην πόλη, για να δοθεί η διάλεξη.

Έτσι βολιδοσκοπήθηκε ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου, προκειμένου να απευθύνει αυτός την πρόσκληση στον οικονομικό "σωτήρα" της χώρας, που έχει τα δις φυλαγμένα με ομογενείς της Αμερικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα αυτό κατατέθηκε ήδη από τους ανθρώπους του Σώρρα, στον εμπορικό σύλλογο Ηρακλείου, και χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί η στάση και να δοθεί η θετική ή η αρνητική απάντηση του.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς, και τελικά αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να απορριφθεί το αίτημα του κ. Σώρρα, να βγει δηλαδή ‘ανοιχτά’ προς τα έξω ο εμπορικός σύλλογος, και να εμφανιστεί αυτός ως φορέας που τον προσκαλεί στο Ηράκλειο για την διάλεξη.

Η απόρριψη του εμπορικού συλλόγου, λένε οι πληροφορίες, οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάται τα πυρά που θα δεχτεί η διοίκηση, δηλαδή, πως είναι δυνατόν ένας σοβαρός φορέας, να απευθύνει προσκλήσεις σε ανθρώπους που δεν φημίζονται για την σοβαρότητα τους.

Έτσι η απάντηση που θα δοθεί από τον εμπορικό σύλλογο Ηρακλείου σήμερα κιόλας είναι, ότι , εάν ο κ. Σώρρας επιθυμεί να έρθει στο Ηράκλειο και να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, μπορεί να το κάνει, δίχως ιδιαίτερη πρόσκληση.

Εναπόκειται τώρα στον... "μίλιονερ" να αποφασίσει αν θα βρεθεί τελικά ή όχι στις 16 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο, αν και η δημοτική αίθουσα ‘Ανδρόγεω’ έχει κλειστεί την ημερομηνία αυτή για την διάλεξη.

Οι εξελίξεις ή αν θέλετε οι αντιδράσεις, ούτως ή άλλως θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, ιδιαίτερα αν πράγματι δεχτεί να έρθει στο Ηράκλειο ο πολυεκατομμυριούχους, δίχως ιδιαίτερες προσκλήσεις, αφού γνωρίζει ότι θα έχει εξασφαλίσει ούτως ή άλλως την παρουσία μικροφώνων και τηλεοπτικών συνεργείων στην δημοτική αίθουσα το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας!

http://www.creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γλείψε με...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γλείψε με...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ