2013-08-31 10:13:40
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει το Πλαίσιο για απάτη
Προχτες αγορασα ενα Desktop υπολογιστη από το καταστημα Πλαισιο στην οδό Στουρνάρη. Ειδα τον υπολογιστη στο φυλαδιο το οποιο εκδιδουν μηνιαια και βαση χαρακτηριστικων τον αγορασα. Οι υπάλληλοι με εξυπηρέτησαν λιαν επιεικώς χάλια. Παρόλο που ανεφερε τα χαρακτηριστικα στο φυλλάδιο, τα μερη του υπολογιστη δεν είχαν καμια σχεση με αυτά που εγραφε στο φυλλάδιο. Και αυτό το ανακάλυψα τυχαία αφού πήγα να προσθεσω εναν επιπλέον δισκο στον υπολογιστή. Βέβαια πίσω είχε χαρτακι το οποίο ελεγε ότι αν ανοιχτεί ακυρωνει την εγγύηση (ισως δεν πρεπει να το ανοιγουμε να μην δουμε οτι μας εξαπάτησαν).

Από το κατάστημα μου είπαν οτι δεν ξέρουν κάτι και οτι όλα είναι όπως τα εγραφαν. Ελα όμως που δεν είναι έτσι. Αυτό αποτελεί εξαπάτηση του καταναλωτή και αισχροκέρδεια εις βάρος του. Διαβάζοντας στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι υπάρχουν αρκετοί ακόμα πελάτες οι οποίοι είχαν πρόβλημα σχετικά με την αγορά και την ποιότητα των προϊόντων που πουλάνε

Πρέπει να έχουμε το νου μας γιατι πολλοί μας εξαπατούν με στόχο την αυξηση του τζίρου τους μη λογίζοντας ότι κάποιοι από τους πελάτες είναι γνωστες του αντικειμένου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ