2013-08-31 10:05:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια για το φλέγον θέμα των παιδικών σταθμών
Σας γράφω με αφορμή το θέμα του ΕΣΠΑ με τους παιδικούς σταθμούς.Ο υπουργός Βρούτσης ανέφερε μέσα στη βουλή μπροστά σε όλους τους βουλευτές και στους Έλληνες που παρακολουθούσαν πως η τόσο σωστά οργανωμένη κυβέρνηση που προσπαθεί και λύνει τα προβλήματα που λαού της κατάφερε και εξασφάλισε να μπούνε στους παιδικούς σταθμούς όλα τα παιδιά των επιλαχόντων μητέρων για να βοηθήσουν τις δοκιμαζόμενες με την κρίση οικογένειες.Μάλιστα το θέμα που συζητούσαν εκείνη την ώρα δεν είχε να κάνει με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ,απλά βρήκε την ευκαιρία να πει ότι δουλεύουν.

Ή μάλλον μας δουλεύουν!

Γιατί πολύ απλά δεν μπήκαν όλα τα παιδιά στα σχολεία!!!!Όλοι όσοι από την κυβέρνηση,είτε υπουργοί είτε απλοί βουλευτές ερωτήθηκαν αυτές τις μέρες το παρουσίαζαν σαν το μεγαλύτερο κατόρθωμά τους!Είναι σοβαροί?

Είναι δυνατόν να μη μπορούν να λύσουν ένα τέτοιο ζήτημα?Πρώτη φορά που πίστεψα ότι έλυσαν το πρόβλημα και όλα τα παιδιά θα πάνε στα σχολεία(μέσα σε αυτά και το δικό μου)και πάλι με διέψευσαν!!!Μας είπαν πως όλα τα παιδιά μας θα μπούνε στα σχολεία και τελικά τον είπα ν από απλό πολικαντισμό!


Είναι ψεύτες και το μόνο που τους νοιάζει είναι η θέση τους,η τσέπη τους και να μας χρεώνουν με περισσότερα δάνεια(πακέτα βοήθειας) κάθε φορά!Και δεν είναι μόνο τα παιδιά μας που έμειναν από έξω!Είναι και οι παιδικοί που θα είναι χωρίς παιδιά!

Στο σχολείο που ήθελα εγώ να πάει ο γιος μου(πάει σε αυτό ήδη 2 χρόνια τώρα)είχε 312 θέσεις για την Α.2 κατηγορία και μπήκαν με το ΕΣΠΑ μόνο 38 παιδιά!

Πως θα αντέξουν και αυτοί οι άνθρωποι να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους?

Πως θα μπορέσω να δουλέψω εγώ για να είμαι συνεπείς και να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο κράτος?

Πως μπορώ να σταματήσω το παιδί μου που πηγαίνει 3 χρόνια τώρα σχολείο(είναι 4 χρονών)και να του εξηγήσω πως μας κορόιδεψαν και φέτος δεν θα πάει σχολείο αλλά του χρόνου που είναι υποχρεωτικά τα νήπια θα πάει?

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!Μακάρι να μη τους είχα ανάγκη για να πάει το παιδί μου σχολείο!Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όταν βρω κάποια χρήματα θα το στείλω!Απλά δεν ξαναπληρώνω τίποτα προς το κράτος!

Όσες φορές το χρειάστηκα δεν ήταν εκεί!Από εδώ και μπρος πρώτα θα καλύπτω τις ανάγκες της οικογένειάς μου και μετά θα είμαι σωστή στις υποχρεώσεις μου προς το κράτος!

Ελπίζω να ασχοληθείτε με το θέμα και να βοηθήσετε τις τόσες οικογένειες που έπεσαν θύματα κοροϊδίας από τον υπουργό αλλά να το ακούσει και όλος ο λαός για να καταλάβει πως δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά μας!Απλά λένε πως βρίσκουν!

Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια λέει η γιαγιά μου!

Ακριβώς αυτό κάνουν!

Σας επισυνάπτω το link που μας άνοιξε τα μάτια στην κοροϊδία

dikaiologitika.gr/

Επηρεάζει πάρα πολλές οικογένειες!

Ευχαριστώ

Τ Α

Θεσσαλονίκη
Άνεργη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ