2013-08-30 22:19:14
Φωτογραφία για Όλοι έκατσαν προσοχή στην πρώτη γυναίκα αρχηγό της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
 Εκδήλωση προς τιμήν της Ναυτικής Δοκίμου IV Τάξεως Ελένης Ιωσήφ, της πρώτης γυναίκας Αρχηγού Τάξεως της ιστορικής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και κατ’ επέκταση της πρώτης αρχηγού παραγωγικής Σχολής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο Διοικήσεως της Ελληνικής Τραπέζης στη Λευκωσία, παρουσία του Υπουργού Αμύνης της Κύπρου Φώτη Φωτίου, ο οποίος διάβασε χαιρετισμό προς το τιμώμενο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr στο χαιρετισμό αυτό ο Κύπριος Πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τέτοιες επιτυχίες δεν αποτελούν τυχαίο γεγονός, υποδεικνύοντας πως όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο σύγχρονο περιβάλλον της έντονης ανταγωνιστικότητας, οι διακρίσεις είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.

«Είναι θυσία πολύτιμου προσωπικού χρόνου, αφοσίωση και πίστη στο σκοπό, αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Αυτοεκτίμηση αλλά και σεβασμός προς τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα και στηρίζουν τις προσπάθειες σου. Είναι επίγνωση του καθήκοντος και της υψηλής αποστολής που καλείται να φέρει εις πέρας ο κάθε νέος και νέα που αποδέχεται αυτοπροαιρέτως να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε ότι η πρωτιά, από την άλλη, δεν είναι αυτοσκοπός και ότι η αξία της μειώνεται κατακόρυφα όταν πίσω της κρύβονται ιδιοτελή κίνητρα και πράξεις που τραυματίζουν το ευ αγωνίζεσθαι. «Όταν δεν υπάρχει η αποδοχή από τους συναδέλφους και τους υφισταμένους, και η μοναχική πορεία προς την κορυφή στερείται ανθρωπιάς και βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη» επισήμανε με νόημα.

ΠΗΓΗ: http://staratalogia.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2040.html 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλαθάκια παρμεζάνας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλαθάκια παρμεζάνας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ