2013-08-30 21:41:03
Φωτογραφία για Πόρτα τρώει απ' τους Αλβανούς βουλευτές το σχέδιο για Φυσική Αλβανία
Ο ψευδό ιδεολόγος Αλβανός ιδρυτής και πρόεδρος της ιδέας της "Φυσικής Αλβανίας" που αφορά την επέκταση των συνόρων της ερωτηθείς είπε ότι , «προς το παρόν οι Αλβανοί βουλευτές στην Αλβανία δεν παρέχουν υποστήριξη και μοιάζουν με UFO όταν τους ζητάμε να υπογράψουν την αίτηση υποβολής για την ακύρωση της Διάσκεψης των Πρεσβευτών στο Λονδίνο το 1913 ».

Οι Αλβανοί βουλευτές εξακολουθούν να φοβούνται τυχόν αντιδράσεις και εντάσεις από γειτονικές χώρες όπως την Ελλάδα την Σερβία και το Μαυροβούνιο στο εθνικιστικό αυτό κίνημα και συνεχίζει λέγοντας, «Παρά τις απόψεις των γειτόνων, αυτή η γεωγραφική περιοχή ήταν η γενέτειρα των Αλβανών στην πρόσφατη ιστορία και σήμερα το 90% του εδάφους της κατοικείται από Αλβανούς. Πολλοί Αλβανοί βουλευτές δεν καταδέχονται να απαντήσουν, ενώ πολλοί άλλοι το βλέπουν ως μια άχρηστη πρωτοβουλία». Αν και θα καταθέσοει την αίτηση την πρώτη ημέρα της έναρξης του αλβανικού κοινοβουλίου στις 9 Σεπτεμβρίου , σύμφωνα με πηγές δεν θα βρει ανταπόκριση από το αλβανικό Κοινοβούλιο αν και η πρωτοβουλία υποστηρίζεται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα και στο εξωτερικό.


Φαίνεται ότι τα μέλη της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας αρνούνται να μιλήσουν για το θέμα αυτό που προκαλεί δικαιολογημένα έξαρση του αλβανικού εθνικισμού .

Ωστόσο ο ΝτάναΪ είναι πεπεισμένος ότι η "Φυσική Αλβανία" θα γίνει πραγματικότητα και πιστεύει ότι οι Αλβανοί θα ανταποκριθούν στο να περισυλλέξουν 2-3 εκατομμύρια υπογραφές και ότι η ιδέα βρίσκει υποστήριξη και από χώρες του εξωτερικού. Η αίτηση περισυλλογής εγγράφων χρησιμοποιούνται σε όλες τις μορφές και έχουν ανοίξει κέντρα στην Πρίστινα , Τίρανα , Σκόπια ,Πρέσεβο κλπ. . , αλλά και μέσω του Διαδικτύου .
himara.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ