2013-08-30 21:30:08
Φωτογραφία για Τα τρικ μόδας και τα ρούχα που σε δείχνουν αδύνατη!
Είσαι “αχλάδι”, “μήλο”, “κλεψύδρα” ή “σωλήνας”; 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκες μάθε ποιο είναι το πιο κολακευτικό ντύσιμο για εσένα.

Σύμφωνα με το shape,υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα tricks που θα κάνουν το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλό, με περισσότερες καμπύλες ή με εντυπωσιακό στήθος!

Σωματότυπος αχλάδι

Αν είσαι πιο γεμάτη στους γοφούς και τους μηρούς, ίσως μπεις στον πειρασμό να καλύψεις με φαρδιά ρούχα τα συγκεκριμένα σημεία – κάτι που όχι μόνο δεν θα σε κολακεύσει αλλά θα σε κάνει να φανείς και πιο παχουλή. Αντ' αυτού προτίμησε να φορέσεις φαρδιά, κοντά σορτσάκια που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο λεπτά ή πιο στενά παντελόνια με αμπίρ μπλούζες που θα κρύψουν την προβληματική περιοχή.

Οι μπλούζες με V ή οτιδήποτε μπορεί να τραβήξει την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος σου είναι τα πιο δυνατά σου όπλα, ενώ αντίθετα μείνε μακριά από έντονα prints και ανοιχτά χρώματα στο κάτω μέρος.

Σωματότυπος μήλο

Εάν η κοιλιά είναι η ζώνη του σώματος σου με το μεγαλύτερο πρόβλημα, τότε μάλλον ανήκεις στην κατηγορία “μήλο”.Προσπάθησε να καμουφλάρεις την περιοχή με σκούρα χρώματα και κάνε πρωταγωνιστή της εμφάνισης σου τα όμορφα, αδύνατα άκρα σου.

Το βαθύ ντεκολτέ ακόμα θα βοηθήσει να τραβήξεις την προσοχή στο στήθος και τους ώμους σου, ενώ τα φορέματα σε γραμμή A ισσοροπούν τις αναλογίες σου.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ