2013-08-30 21:03:05
Φωτογραφία για H NOΔΕ Αχαΐας για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων‏
Η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας της Ν.Δ. εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και εκπληρώσαν το στόχο εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα και τους ανθρώπους της οι νέες και οι νέοι της χώρας μας έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους και βγήκαν νικητές σε ένα δύσκολο και επίπονο αγώνα. Κερδίζοντας αυτήν τη μάχη έδωσαν μηνύματα αισιοδοξίας και απέδειξαν ότι η νεολαία μας παρόλο που καλείται να αγωνιστεί άνισα μπροστά στο σκόπελο της ανεργίας, έχει επιμονή, θέληση και πίστη για την επίτευξη των στόχων της, στοιχεία που προσδίδουν σε όλους ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές και καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε αυτούς που δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γιατί παρά το αποτέλεσμα επέλεξαν να καταβάλλουν προσπάθεια και να συμμετάσχουν στον αγώνα
. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση και επαγγελματική καταξίωση είναι καθημερινός. Στο μέλλον θα τους δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Η θέληση, η υπομονή και η επιμονή είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την επιτυχία στη ζωή.

Τέλος, συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που στήριξαν τα παιδιά στη διάρκεια της προετοιμασίας τους για την επίτευξη των στόχων τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ