2013-08-30 10:23:06
Φωτογραφία για Ο Domenicali θέλει Massa, αλλά καλοβλέπει και Raikkonen!
Τα τελευταία χρόνια, τέτοιες μέρες που τα μεταγραφικά σενάρια της Formula 1 είναι στα... φόρτε τους, ο Felipe Massa «φεύγει» από τη Ferrari. 

Αισίως ο Βραζιλιάνος διανύει τον 8ο χρόνο του στη Scuderia και δεν αποκλείεται αν ανεβάσει την απόδοσή του στους εναπομείναντες αγώνες, να συνεχίσει να έχει την εμπιστοσύνη των Ιταλών.

Αυτό άλλωστε δηλώνει και ο επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1.

«Μην ξεχνάτε ότι όλοι θέλουν να οδηγήσουν για την Ferrari. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Για μένα, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να κρατήσουμε τον Felipe (Massa), γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί - πολύ αφοσιωμένο στην ομάδα. Αν κοιτάξεις γύρω δεν υπάρχουν πολλοί οδηγοί εκεί έξω που θα τους εμπιστευτείς και θα ανταποκριθούν αμέσως στις υποχρεώσεις. Φυσικά, χρειαζόμαστε καλά από τον Felipe, γι' αυτό λοιπόν δεν βιαζόμαστε καθώς πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση για την ομάδα. Όταν αποφασίσουμε θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ώστε να μπει ένα τέλος στη φημολογία μια και έξω. Όταν είμαστε έτοιμοι...», λέει χαρακτηριστικά ο Ιταλός που ρωτήθηκε και για τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο Kimi Raikkonen στην απόφαση της ομάδα.


«Ο Kimi είναι πολύ γρήγορος πιλότος και όλοι γνωρίζουν πόσο τον εκτιμώ. Αλλά αν κάνω τώρα ένα σχόλιο θα ληφθεί ως άμεση απάντηση. Όπως είπα, δεν υπάρχει βιασύνη και θα πάρουμε την σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή», απάντησε χωρίς φυσικά να διαψεύδει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Φιλανδό που βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας.

Μετά από 11 αγώνες ο Felipe Massa βρίσκεται στην 7η θέση του Πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 67 βαθμούς, αλλά με μόλις 22 βαθμούς στους τελευταίους 6 αγώνες.

By: Δημήτρης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο ρελαντί ο Ναδάλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο "ρελαντί" ο Ναδάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ