2013-08-30 10:15:07
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, είναι αυτό του γηπέδου.

H ομάδα Νέων των ερυθρόλευκων θα αγωνίζεται και φέτος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Champions League των Νέων, με τους ιθύνοντες του Θρύλου να έχουν μπει σε… αναζήτηση έδρας. Πέρυσι οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού είχαν ως έδρας τους το «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο τη φετινή σεζόν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα δίνει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στο φαληρικό γήπεδο, είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη, ενώ οι Νέοι θα αγωνίζονται την Πέμπτη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να επιβαρύνεται και έτσι υπάρχει… θέμα.

Η άλλη σκέψη που υπάρχει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", είναι τα παιχνίδια των Νέων να διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη. Από την άλλη, όμως, η περυσινή ανταπόκριση του κόσμου σε όλα τα παιχνίδια του NextGen Series προβληματίζει τους ερυθρόλευξους και έτσι σκέφτονται και άλλα μεγαλύτερα γήπεδα του Λεκανοπεδίου της Αττικής.


Ένα απ’ αυτά είναι και αυτό του Ελληνικού το οποίο εξετάζεται σοβαρά και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την έδρα των πιτσιρικάδων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα γήπεδα της Αθήνας που βρίσκονται στα πλάνα των ιθυνόντων της ομάδας, τα οποία εξετάζονται και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ