2012-04-08 19:57:10
Φωτογραφία για Π.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δουλεύω ως υπάλληλος μετά από 16,5 χρόνια!
Ξαναχτύπησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αυτή τη φορά μέσα από το προσωπικό του site το οποίο είχε μείνει ανενεργό μετά τις εκδοτικές περιπέτειες που ο ίδιος είχε. Ο πρώην εκδότης έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Πάμε (πάλι) από την αρχή», στο οποίο αναφέρεται στο... θάνατο του εκδοτικού του «παιδιού», μιλώντας φυσικά για τον όμιλο IMAKO, αλλά και στην αναγέννηση του ίδιου.

«Για μένα η πτώχευση της ΙΜΑΚΟ ήταν, όπως είπα, σαν θάνατος ενός παιδιού μου. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθώ -εν πολλοίς είμαι ακόμα εκεί- σε μια κατάσταση ανασφάλειας, φόβου, κατάθλιψης και αβεβαιότητας. Όλο αυτό μαζί είχε σαν αποτέλεσμα -ανάμεσα σε όλα τα άλλα- και τον ευνουχισμό της σκέψης μου... Έτσι το βούλωσα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο άλλοτε «βασιλιάς» του life style.

Εν συνεχεία κάνει λόγο για το ψυχολογικό κενό στο οποίο περιήλθε, όταν είδε το εκδοτικό του δημιούργημα να γκρεμίζεται. Παρόλα αυτά ο Πέτρος Κωστόπουλος ξαναμπαίνει στο mediακό προσκήνιο, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στη Δάφνη Επικοινωνίας. «Η εργασιοθεραπεία είναι το καλύτερο φάρμακο απέναντι σε πάσα νόσο και πάσα μαλ***αν», γράφει μέσα από το προσωπικό του site pkool.gr, το οποίο αποφάσισε να θέσει και πάλι σε λειτουργία.


Διευκρινίζει μάλιστα ότι όταν βρέθηκε προ ημερών στη νέα του δουλειά - όχι ως εκδότης αλλά ως υπάλληλος πια- είχε αντικρουόμενες σκέψεις. «Σήμερα για πρώτη φορά βρέθηκα στην καινούρια μου δουλειά και μετά από 16,5 χρόνια... σαν υπάλληλος πια».

Δεν διστάζει επίσης να παραδεχθεί το «βάρος» που σήκωνε ως επιχειρηματίας. «Από τη ημέρα που σχεδόν αναγκαστικά έγινα επιχειρηματίας, ενώ ήμουν μια ζωή υπάλληλος, έχασα την ψυχική μου ηρεμία... Άλλαξα, βάρυνα, έπρεπε να φοράω κοστούμι, να δείχνω σοβαρός, να υπερασπίζομαι τον τίτλο του εκδότη με ότι κι αν αυτό σημαίνει».

Το κείμενό του κλείνει με μία από τις φιλοσοφίες που τον διακατείχαν καθόλη τη διάρκεια της ζωής του. «Όπως την πάρεις έρχεται η ζωή. Από τα χαμηλά στα ψηλά, απ’ τα ψηλά στα χαμηλά και από κει όπου βγάλει ο δρόμος…» εξηγεί ο Πέτρος Κωστόπουλος. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ