2013-08-28 12:16:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Aσανσέρ τέλος λόγω κρίσης...
Το κόστος συντήρησης του ανελκυστήρα στις πολυκατοικίες κάνει κάποιους να το ξανασκέφτονται αφού η οικονομική δυσπραγία ολοένα και μεγαλώνει. Σε πολυκατοικία της Πάτρας, πενταώροφη, αποφάσισαν να μην ξαναπληρώσουν για τη συντήρηση του ασανσέρ και τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ωστόσο υπάρχει και οικογένεια, η οποία έχει μικρά παιδιά και δεν συμμετείχε στην απόφαση.

Πρόκειται για νέο ζευγάρι με δυο παιδιά, ηλικίας 3 ετών και 4 μηνών. Η μητέρα αναγκάζεται σε καθημερινή βάση να ανεβοκατεβαίνει από τις σκάλες κουβαλώντας καρότσια, σακίδια παιδικά κλπ, με αποτέλεσμα η ίδια και ο σύζυγός της να έχουν έρθει σε απόγνωση. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι το πρόβλημα τέθηκε επί τάπητος σε γενική συνέλευση στην πολυκατοικία, ωστόσο οι υπόλοιποι κάτοικοι ήταν ανένδοτοι. Έτσι, το ασανσέρ εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Το ζευγάρι απευθύνθηκε και σε δικηγόρο προκειμένου να βρει διέξοδο, αλλά ούτε από εκεί βγήκε κάτι θετικό.

Την ίδια ώρα με μεγάλο κόπο σε αρκετές περιπτώσεις διαχειριστές πολυκατοικιών καταφέρνουν να μαζέψουν τα χρήματα για τα κοινόχρηστα. Ένοικοι δυσκολεύονται να τα καταβάλουν και οι προστριβές δεν αργούν να έρθουν.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ