2012-04-08 17:30:08
Φωτογραφία για Ο κηδεμόνας-σύντροφος της Britney Spears
Η Britney Spears σύντομα θα αποκτήσει κι άλλον κηδεμόνα, τον αρραβωνιαστικό της Jason Trawick, που ο ρόλος του θα είναι συμπληρωματικός, καθώς ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας είναι μέχρι στιγμής εκείνος που αρχικά είχε ορίσει το δικαστήριο Ο Jason πρόκειται να καταθέσει μια αίτηση για να τον προσθέσουν ως κηδεμόνα της Britney, μια κίνηση που ήταν αναμενόμενη αφού οι δυο τους κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον θα παντρευτούν.

Το TMZ αναφέρει ότι ο πατέρας της, Jamie Spears, δεν είναι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση του μέλλοντα γαμπρού του, να αναλάβει τη φροντίδα της κόρης του.

Πριν από τέσσερα χρόνια το δικαστήριο είχε επιβάλει στη Britney Spears να βρίσκεται η ίδια και τα παιδιά της υπό την κηδεμονία του πατέρα της, λόγω των καταχρήσεων και την ανάρμοστης συμπεριφοράς της, που έθετε σε κίνδυνο την ίδια και τα παιδιά της.

Πρόσφατα η αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε από το δικαστήριο να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Το δικαστήριο είχε άλλη άποψη Η ψυχίατρός της θεώρησε ότι έχει κάνει βήματα βελτίωσης αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ