2012-04-08 17:30:02
Φωτογραφία για Τελευταία… υπομονή στον Άρη!!
Από αύριο θα αρχίσουν οι καταβολές της πρώτης δόσης, σύμφωνα με τους διακανονισμούς που έχουν υπογράψει οι ποδοσφαιριστές του Άρη, όπως διαβεβαίωαν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες επρόκειτο να εισπράξουν τα χρήματα στις 5 και 6 του μήνα, όμως τους ζητήθηκε να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή.

Όπως γράφει η «SportDay», η διοίκηση ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της εισροής των απαραίτητων κεφαλαίων από το εξωτερικό, βάσει της συμφωνίας με τον χρηματοπιστωτικό όμιλο.

Το παραπάνω πρόβλημα προέκυψε από το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα οι καθολικοί γιορτάζουν το Πάσχα και οι τράπεζες στο εξωτερικό ήταν κλειστές και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να μπουν λεφτά στα ταμεία των Θεσσαλονικέων.

Από την πλευρά τους, πάντως, οι ποδοσφαιριστές αφήνουν να εννοηθεί ότι αν δεν τηρηθεί η νέα υπόσχεση, το πιθανότερο είναι ότι θα προχωρήσουν σε νέα αποχή.


Όσον αφορά τα αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης υποδέχεται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00, Novasports 1).

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς παίζουν σε μεγάλο βαθμό την έκτη θέση στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» στην ομάδα που θα την καταλάβει. ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ομάδα που θα την καταλάβει.

Ο Μανουέλ Μασάδο αναμένεται να τοποθετήσει στην «κίτρινη» εστία τον Βελλίδη, ο στην άμυνά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Καζναφέρη, Λαζαρίδη, Σανκαρέ και Μίσελ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Φατί και ο Παπαζαχαρίας, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Νέτο, ο Καστίγιο και ο Ουμπίδες. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τριανταφυλλάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Τσουκάνης, Πρίττας και Κανούλας.

πηγή: sportfm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ