2013-08-26 17:30:13
Φωτογραφία για Έχεις φίλους ή κάνεις παρέα μόνο με το iPhone 5 και το αγαπημένο σου smartphone;
Η καλή παρέα είναι δύσκολη στις μέρες μας. Για αυτό το iPhone 5 είναι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος που έχουμε. Μαζί με το Samsung Galaxy S4, το HTC One, το Nexus 4, το Nokia Lumia 520 και τα αγαπημένα smartphones όλων.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 5

Η συναναστροφή με πραγματικούς ανθρώπους στον ίδιο χώρο και χώρο είναι τόσο προβληματική που η καλύτερη λύση είναι ο κόσμος του smartphone. Στον κόσμο που το Like σε φωτογραφία είναι πιο σημαντικό από την ίδια την στιγμή. Το hashtag κάνει το ηλιοβασίλεμα πιο όμορφο και το φιλί χάνεται κάπου μεταξύ στην προσπάθεια επιλογή του κατάλληλου φίλτρου στο Instagram ή της πιο έξυπνης ατάκας στο Twitter.

Όλοι μας έχουμε νιώσει το iPhone 5 να δονείται όταν στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί τίποτα. Όλοι μας έχουμε ακούσει τον ήχο νέου μηνύματος αλλά η οθόνη παραμένει επίμονα μαύρη. Όλοι μας έχουμε γίνει το ίδιο αδιάφοροι για αυτή που έχουμε απέναντι μας αντί να την προσέχουμε. Όλοι μας θα ανακαλύψουμε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μας. Το θέμα είναι πόσοι θα προτιμήσουμε την αγκαλιά της αντί για το iPhone 5… ή οποιοδήποτε άλλο smartphone.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ