2013-08-26 17:19:12
Φωτογραφία για mondopallone.it : ΣΟΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!
Στην αντίδραση μόνιμου πρωταθλητή που επέδειξε ο Ολυμπιακός, παρουσία του συγκλονιστικού του κόσμου και τον βοήθησε να φτάσει στην νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1, αναφέρονται ξένα ΜΜΕ.

Στην πολύ καλή απόδοση του β' ημιχρόνου και τη νίκη των ερυθρόλευκων χάρη σε γκολ των Φουστέρ και Σαβιόλα, που έφερε το Θρύλο της Ελλάδας μόνο του στην κορυφή της Super League από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική (!) αναφέρεται ο Ξένος Τύπος, ο οποίος στο σύνολό του, στέκεται με αποθεωτικά σχόλια στη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούγησαν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mondopallone.it», το οποίο αναφέρεται συχνά στις εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Σόου στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να νικάει με ανατροπή τον Ατρόμητο», γράφει αρχικά το κείμενο και συνεχίζει «Ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς, κάνοντας ανατροπή στο σκορ με τις δύο αλλαγές του Μίτσελ. Εξαιρετική εμφάνιση. Τίποτα δεν μπορεί να φοβίσει αυτή την ομάδα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο στο πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για τη νέα σεζόν. Με εξαιρετικά γκολ από τους Φουστέρ, Σαβιόλα, ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι, κάνοντας πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ