2013-08-26 12:57:16
Φωτογραφία για Αναγνώστρια απαιτεί να γίνει ξεσκαρτάρισμα στο προσωπικό δημόσιων υπηρεσιών ΤΩΡΑ
Ειχα την κακή τύχη να πρέπει να απευθυνθώ στην εφορία Ζωγράφου, και σε κάποιους που μόνο υπηρεσία δεν προσφέρουν. Απορώ εκείνο το ξεσκαρτάρισμα πότε θα αρχίσει...Στον 5 οροφο στα μητρώα ειχε μια ουρα 10 ατομα και 3 υπαλλήλους με κλειστη πορτα και μεσα αιρ κοντισιον, κι εμεις εξω περιμεναμε και λιωναμε.

Στη δουλεια μου στον ιδιωτικο τομεα 3 ατομα εξυπηρετουμε 30 πελατες σε ελαχιστο χρονικο διαστημα και με ευγενεια!

Μα τι λεω τωρα, εκεινοι δεν εχουν την ικανοτητα και τη διαθεση να το κανουν!

Μια κοπελιτσα ζητησε στυλο, και της ειπε μια κακομουτσουνη οτι δεν εχουν και δυσανασχετησε η κοπελα, ειπε ενα μονο ''ελά Παναγια μου'' και πεσανε να τη φανε. Της ειπαν οτι ηταν υποχρεωμενοι να εχει στυλο και αλλα πολλα, η κοπελα συμπληρωσε την αιτηση χωρις να μιλαει, καταλαβε οτι στα ζωα δεν βγαζεις ακρη, κι επειτα την παρεδωσε σε εναν αλλο αγενη αντρα υπαλληλο που της φωναζε πριν.

Μια αλλη κυρια με πρόβλημα στο πόδι,  ηθελε να κανει ερωτηση και δεν μπορουσαν βεβαια να απαντησουν, γιατί τους ενοχλουσε ο κοσμος.

Λετε να μη βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι, λυπαμαι καθε φορα που απευθυνομαι σ' αυτη την εφορια, θα φυγω απογοητευμενη και εκενευρισμενη που αχρηστοι εχουν αυτες τις θεσεις και μας προσβαλλουν εμας που τους πληρωνουμε.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ