2013-08-26 10:27:59
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στον Ολυμπιακό έχουν ως στόχο εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ολοκληρώσουν το φετινό... παζλ των μεταγραφών προσθέτοντας και τα τελευταία κομμάτια του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Το βασικό ζητούμενο είναι η απόκτηση εντός αμυντικού χαφ υψηλού επιπέδου. Οι Γιαταμπαρέ, Τραορέ, Ντιόπ και Ένοχ (με τους Ολλανδούς να επαναφέρουν το όνομά του θεωρώντας πιθανό επόμενο προορισμό του τον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει) είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που... παίζουν ακόμα για τους ερυθρόλευκους με την αναζήτηση να συνεχίζεται.

Επίσης συνεχίζεται να διαρρέεται το όνομα του Φλαμινί αν και ο παίκτης εμφανίζεται "κλεισμένος" από την Άρσεναλ. Εκτός από αμυντικό χαφ είναι ανοιχτό να αποκτηθεί και ένας παίκτης με πιο δημιουργικά χαρίσματα, ενώ αναμένεται να κριθεί σύντομα και το τι θα γίνει με παίκτες που μπορεί να φύγουν όπως ο Χολέμπας, την ώρα που παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα των Μασάντο και Ντε Βινσέντι.


Τα μεταγραφικά εξάλλου ήταν και ένα από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στην κουβέντα που είχαν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Κριστιάν Καρεμπέ, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι μία εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων που αναμένεται να κλείσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού για φέτος... Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να επέλθουν νεότερα πάνω στα μεταγραφικά.

Τέλος ως προς το προπονητικό σκέλος αναμφίβολα η νίκη του Ολυμπιακού με Ατρόμητο και η εμφάνιση του Β' μέρους δίνουν χρόνο στον Μίτσελ. Όμως στο Λιμάνι εξακολουθούν να περιμένουν άμεσα ακόμα πιο μεγάλη βελτίωση με τον Ισπανό τεχνικό να συνεχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και να μην νιώθει τόσο σίγουρος στο πόστο του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ