2013-08-25 17:11:03
Φωτογραφία για Πρώτος και στο Βέλγιο ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ οδεύει ολοταχώς προς τον 4ο σερί τίτλο της καριέρας του, καθώς τερμάτισε πρώτος και στο Βέλγιο και αύξησε τη διαφορά του από τον Αλόνσο στους 46 βαθμούς. Δεύτερος ο Ισπανός που ξεκίνησε από την 9η θέση, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Χάμιλτον.

Ασταμάτητος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η Red Bull, αφού ο δρόμος προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, ανοίγει διάπλατα. Ο Γερμανός οδηγός, πήρε ακόμα μια νίκη και μάλιστα δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα Αρχικά, πέρασε τον Λιούις Χάμιλτον λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα και έκτοτε δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να διατηρήσει την πρωτιά. Μια συνηθισμένη καλή μέρα για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος οδεύει προς τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της καριέρας του, ενώ έπιασε κάποια ρεκόρ του Σένα και του Σουμάχερ.

Συγκεκριμένα, για 4η συνεχόμενη χρονιά έχει μαζέψει τουλάχιστον 5 νίκες, κάτι που έχουν πετύχει μονάχα οι προαναφερθέντες (Σένα 1988-91, Σουμάχερ 2000-04).

Σ' ό, τι αφορά τώρα στη δεύτερη θέση, ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε καταπληκτικό ξεκίνημα, αρχίζοντας από την 9η θέση και τερματίζοντας δεύτερος τελικά. Ο Ισπανός αφού αρχικά κέρδισε 5 θέσεις, εν συνεχεία προσπερνούσε, μέχρι που πέρασε και τον Λιούις Χάμιλτον, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Βρετανού. Έτσι διαμορφώθηκε η κατάσταση και η τριάδα κλείδωσε με Φέτελ, Αλόνσο και Χάμιλτον.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ