2013-08-24 17:45:04
Φωτογραφία για «Πλειστηριασμοί show time» και ..εκλογές
Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Πως επιβραβεύεται μία κυβερνητική απόφαση, όπως αυτή των πλειστηριασμών; Ειδικά μετά την κοινωνική κατακραυγή; Μα φυσικά με το επικοινωνιακό show ..όπου θα «βρεθούν» εκείνοι οι κακοί (ελάχιστοι) επιτήδειοι με τη μεγάλη περιουσία και τα πολλά εισοδήματα, που κρυβόντουσαν πίσω από την ευνοϊκή ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας και δεν πλήρωναν... στις τράπεζες .. και στενοχώρησαν τους κκ Σκορδά και Στουρνάρα.

Έτσι θα διαπομπευτούν προς χαρά των φτωχών του έθνους, όπως είθισται σε μία καθωσπρέπει επαρχία, και για μία ακόμη φορά η δικομματική κυβέρνηση (των κομμάτων που διαχρονικά κατρακύλησαν τη χώρα) θα αποδείξει πως επιτέλους έβαλαν μυαλό και τώρα.. ζούμε σε ένα κράτος δικαίου. Του δικού τους δικαίου.

Εν τω μεταξύ οι περιβόητες ρυθμίσεις που επεξεργάζεται το γνωστό πια επιτελείο, θα έχουν πάρει σβάρνα και ξεσπιτώσει τον κάθε κακομοίρη ..και θα τον έχουν ρίξει σε μία ακόμη κατηγορία φτώχειας και μιζέριας.

Άραγε οι αρχηγοί της κυβέρνησης, όταν ανέφεραν ότι θα προστατεύσουν τους αδύναμους, σε ποιους αναφέρονταν; Σε αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο ή σε αυτούς που δεν θα έχουν σκέπη μετά την κατάσχεση;

Τάχιστα, οδηγούν τη χώρα σε εκλογές.
news4all.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ