2013-08-23 22:27:05
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Λίνο
Με μία ακόμη σημαντική απουσία θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Σάλκε, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή αφορά στον Άλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αγώνα με τον γερμανικό σύλλογο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, προβληματίζοντας τον Στέφενς, που δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Λίαμ Λόρενς (αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα) σε αυτό το ματς.

Ήδη ο Ολλανδός τεχνικός αναζητεί τους αντικαταστάτες των δύο παικτών που ήταν βασικοί στο Γκεζελκίρχεν εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ενώ ούτως ή άλλως θέλει να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες για την καθοριστική ρεβάνς με τη Σάλκε την ερχόμενη Τρίτη (27/8).

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες απαρτίζουν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ