2013-08-23 15:37:31
Φωτογραφία για Προς απόσυρση ο Ανελκά!
Μια αναπάντεχη είδηση περίμενε του ιθύνοντες της Γουέστ Μπρομ, όταν είδαν τον Νικολά Ανελκά να αποχωρεί απρόσμενα από την προπόνηση της ομάδας, μαζεύοντας και όλα τα πράγματα του. Εκτός αποστολής από το επόμενο ματς της Γουεστ Μπρομ ο Γάλλος, πιθανό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει οριστικά το ποδόσφαιρο!

Ο Νικολά Ανελκά υπέγραψε στη Γουέστ Μπρομ πριν από περίπου 2 μήνες ως ελεύθερος. Ίσως όμως το πρώτο του ματς με τη νέα του ομάδα ενάντια στη Σαουθάμπτον, να ήταν και το τελευταίο του, μιας και ο Γάλλος σύμφωνα με το "Sky Sports" θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Ο 34χρονος επιθετικός αποχώρησε απρόσμενα από την προπόνηση της Γουέστ Μπρομ, μάζεψε όλα του τα πράγματα από το προπονητικό κέντρο και αποχώρησε. Έπειτα ζήτησε άδεια για αυστηρά προσωπικούς λόγους από την ομάδα και έτσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το επόμενο ματς ενάντια στην Έβερτον.

Ο λόγος ίσως είναι ο θάνατος ενός εκ των μάνατζερ του παίκτη, του Ερίκ Μανάς, κάτι που έχει συντρίψει συναισθηματικά τον Γάλλο. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε: "Με μεγάλη μου θλίψη έμαθα για το θάνατο του κυρίου Μανάς. Δεν μπορώ να βρω λόγια να εκφράσω την στεναχώρια μου και θέλω να συμπαρασταθώ στην οικογένειά του μετά τον τραγικό του χαμό".


Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα, φαίνεται πως είπε στα μέλη του τεχνικού τιμ της Γουέστ Μπρομ πως δεν θα ξαναεπιστρέψει να παίξει ποδόσφαιρο!

Από την πλευρά της η ομάδα με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι: "Επιβεβαιώνουμε πως ο παίκτης της ομάδας μας, Νικολά Ανελκά, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Έβερτον, καθώς έχει πάρει άδεια για αυστηρά προσωπικούς λόγους".

Τέλος, μόνο τυχαίο δεν είναι και το γεγονός ότι η Γουεστ Μπρομ, προχώρησε στον δανεισμό του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Σκοτ Σινκλέρ, που ίσως έρχεται για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ανελκά με τη διαφαινόμενη αποχώρησή του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ