2013-08-23 10:12:04
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΪΣΑ!
Η Μπενφίκα επιβεβαίωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης πως έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Λιούμπομιρ Φέισα, όπως επισημαίνουν οι πηγές της "Record".

Όπως ήδη σας έχουμε ενηεμερώσει ο Φέισα πλησιάζει πια για τα καλά στο να ενταχθεί στην Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από την Μπενφίκα για τον Σέρβο. Το ίδιο όμως έπραξε και η πορτογαλική ομάδα με βάση τα όσα μεταφέρονται από την Ισπανία.

«Η Μπενφίκα ξεκαθάρισε πως έχει κάνει προσφορά για τον Λιούμπομιρ Φέισα. Η πρότασή της αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και η συμφωνία θα κλείσει άμεσα», υποστηρίζει η "Record" για το θέμα του Σέρβου διεθνούς παίκτη.

Από το ρεπορτάζ της Μπενφίκα από την Πορτογαλία υπάρχει προκύπτει πως οι «Αετοί» τσέκαραν τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετό καιρό. Είχαν άποψη για αυτόν, έχοντας δει παιχνίδια του και με την Εθνική Σερβίας και με τον Ολυμπιακό ενώ άντλησαν ένα μεγάλο μέρος των στοιχείων που ήθελαν από την χώρα του και ανθρώπους που τον ήξεραν από πριν κλείσει στους ερυθρόλευκους. Έτσι αποφάσισαν να κινηθούν και επισήμως για να τον κάνουν δικό τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ