2013-08-23 09:25:15
Φωτογραφία για Φέρνει Μπαλμπόα ο Παναθηναϊκός
Στον Ουρουγουανό επιθετικό κατέληξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ώστε να υπάρχει λύση πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ

Ο 19χρονος Αντριαν Μπαλμπόα είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αναστασίου και του Παναθηναϊκού, ώστε να γεμίσει η γραμμή κρούσης.

Ουσιαστικά ο ουρουγουανός θα αποκτηθεί για μπακ απ του Μάρκους Μπεργκ, ώστε το Τριφύλλι να αποκτήσει βάθος στον πάγκο.

Ο Μπαλμπόα αποτελεί "προϊόν" των ακαδημιών της Τσερίτο, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ουρουγουάης. Πέρσι προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και σε 18 συμμετοχές σημείωσε έξι γκολ.

Ο νεαρός έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στους πράσινους, οι οποίοι αφού εξέτασαν προσεκτικά την περίπτωσή του αποφάσισαν πως μπορεί να βοηθήσει ως εναλλακτική λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουρουγουάη, παρακολουθείται και από τη Γιουβέντους. Σκάουτερ της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ουρουγουάη είναι ο παλιός άσος Φονσέκα και είναι πιθανό, αν τον επιλέξει τις επόμενες ημέρες να έρθει στον Παναθηναϊκό υπό την επιτήρηση της Γιουβέντους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (26/8), για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ