2013-08-23 09:21:44
Φωτογραφία για Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κ. Χατζηδάκης: Κανένας κίνδυνος για την Α΄ κατοικία των κοινωνικά αδύναμων

«Δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ ζήτημα για την α΄ κατοικία των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επαναλαμβάνοντας τις διαβεβαίωσεις του Πρωθυπουργού για τους πλειστηριασμούς.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Κεδίκογλου εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ρύθμιση που θα έρθει για τους πλειστηριασμούς θα έχει την υποστήριξη των κυβερνητικών βουλευτών και πρόσθεσε ότι υπάρχει η άνεση χρόνου για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Κ. Χατζηδάκης: Κανένας κίνδυνος για την Α΄ κατοικία των κοινωνικά αδύναμων

«Σε καμία περίπτωση δεν θα θιγούν κοινωνικά αδύναμοι», διαβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, για το οποίο παρείχε χθες διαβεβαιώσεις και ο Πρωθυπουργός.


Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι «κανένας κοινωνικά αδύναμος συμπολίτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε», σημειώνοντας ότι υπάρχει ένα προστατευτικό πλαίσιο που δεν αμφισβητείται ούτε από την τρόικα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι συζητήσεις με την τρόικα για το φλέγον αυτό ζήτημα θα γίνουν γύρω στο Νοέμβριο και, όπως είπε, η κυβέρνηση θα διεκδικήσει την παράταση των διατάξεων που έχουν μια κοινωνική χρησιμότητα, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να παραταθούν διατάξεις «πίσω από τις οποίες κρύβονται συμπολίτες μας που δεν είναι φτωχοί».

«Επιτήδειοι δεν πρόκειται να καλύπτονται πίσω από τις διατάξεις», ξεκαθάρισε ο κ. Χατζηδάκης.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτό είναι το iPhone 5C
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτό είναι το iPhone 5C
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ