2013-08-22 03:53:05
Φωτογραφία για Ισόπαλη (1-1) η ΑΕΚ κόντρα στην Καλαμαριά
Κάνοντας πολλά λάθη στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε με τους βασικούς, η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στη φιλική... αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Βελεστίνο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με τέρμα του Βλάχου στο 16', ενώ για την ΑΕΚ ισοφάρισε ο Μπρέσεβιτς στο 56'.

Λίγα πράγμα τα από την ΑΕΚ στο πρώτο δυνατό (για τα φετινά της δεδομένα) φιλικό που έδωσε απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μια ομάδα που αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω από τους κιτρινόμαυρους.

Οι παίκτες του Δέλλα με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από την έντονη προετοιμασία, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, κάνοντας πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και προσπαθώντας να απειλήσουν κυρίως από τα πλάγια με ατομικές ενέργειες (Ανάκογλου και Πεταυράκης). Ο Μπρέσεβιτς έδειχνε απομονωμένος στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι το κέντρο της Ένωσης αποτελείτο από την βασική τριάδα των Κορδέρο, Ρόβας και Ανάκογλου.


Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Δέλλα έδωσαν "πνοή" στην ομάδα με τον Καζβιρόπουλο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου με τη μπάλα στα πόδια. Από εξαιρετική ατομική ενέργεια δική του μάλιστα η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Μπρέσεβιτς σε κενή εστία.

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας και να αποδείξει ότι πρόκειται για ομάδα ανώτερη της κατηγορίας στην οποία καλείται φέτος να λάβει μέρος.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πεταυράκης, Δημγκιόκας, Γεωργέας, Τσουμάγκας, Ντούμπερετ.

Απόλλων Καλαμαριάς (Παντζιαράς): Καρατζιοβάλης, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Βέργος, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Βλάχος, Αθανασιάδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Προσηλωμένοι στο παιχνίδι»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Προσηλωμένοι στο παιχνίδι»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ