2013-08-21 22:01:57
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για κλήσεις της τροχαίας
Αυτό τον καιρό, η τροχαία συνέχεια δίνει ανακοινώσεις για το πόσες κλήσεις έγραψε στην Αθήνα, την Αθήνα των... διακοπών όπου ύπάρχουν ανετα χώροι παρκαρίσματος, δεν κινούνται πολλά αυτοκίνητα,

Δεν έχουν γράψει αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κίνηση, το κόλπο ειναι γνωστό, σε όλους τους δρόμους υπάρχει απαγορευτικό στάθμευσης. άρα ανα πάσα στιγμή μπορούν να γράψουν, μόνο εκει που ο δήμος έχει βάλει χωρους στάθμευσης με πληρωμή δεν γράφουν.

Λοιπόν σήμερα Τετάρτη 21/8 έγραφαν στην Σοφοκλέους ανάμεσα σε Σταδιου και Αθηνάς, εκει όπου οι τράπεζες δεν αφήνουν να παρκάρει κάποιος και πιο κάτω προς Αθηνάς είναι γεμάτο απο σκουπιδοντενεκέδες μεγάλους για την αγορά, άρα η δεξιά λωρίδα δεν χρησιμοποιείται για κίνηση, αχρηστη; Οχι η τροχαία κάνει επιθέσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα και γράφει κλησεις άρα χρήσιμη, φέρνει λεφτά στο κράτος.

Στην Αθηνας λοιπόν υπάρχουν εσωχες όπου βάζουν αυτοκίνητα για φορτοεκφορτωσεις εκει σημερα Τετάρτη δεν λειτουργεί τιποτα, και έπιασαν να γράφουν, χρόνια τωρα την τετάρτη που κατεβαινω Αθήνα ουτε τον χειμώνα δεν εγραφαν.

Τους ευχαριστώ μου πήραν το τελευταιο 50ευρω, να ειναι καλά Και εγώ θα είμαι καλύτερα όταν θα παθαίνει κάτι το κράτος και οι εκπροσωποί του, γιατι ειναι γελιος ο κουτοπόνηρος τρόπος που μου τα παίρνουν.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ