2013-08-21 08:15:04
Φωτογραφία για Δεν υπάρχει θέμα με Μίτσελ ξεκαθαρίζουν στον Ολυμπιακό
Κανένα θέμα με Μίτσελ δεν υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού ενώ δεν προκύπτει ενδιαφέρον για Ντιόπ, Βουκόγιεβιτς. Εκτός των άλλων δεν έχει κατατεθεί βελτιωμένη προσφορά της Μπεσίκτας για τον Χολέμπας.

Από τον Ολυμπιακό δεν ανακύπτει στην παρούσα φάση πως υφίσταται θέμα με τον προπονητή του συλλόγου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ. «Δεν υπάρχει θέμα Μίτσελ αυτήν την στιγμή», τονίζεται σχετικά. Επίσης τους πρωταθλητές δεν τους απασχολούν οι περιπτώσεις των Ντιόπ και Βουκόγιεβιτς, όπως διαρρέεται.

«Δεν υπάρχει ούτε θέμα Ντιόπ, ούτε θέμα Βουκόγεβιτς», είναι η επισήμανση που σημαίνει και διάψευση των δύο αυτών ονομάτων. Στο... μέτωπο Μπεσίκτας και Χολέμπας δεν σημειώθηκε κάποια νεότερη εξέλιξη.

Βάσει της πληροφόρησης που υπήρξε αργά το βράδυ οι Τούρκοι δεν έχουν επανέλθει με κάποια νέα βελτιωμένη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου η διαφορά των δύο πλευρών στο οικονομικό σκέλος να υφίσταται ακόμα.

Όσο δεν ανεβάζει λοιπόν την πρότασή της η Μπεσίκτας, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, δεν υπάρχει και ζήτημα παραχώρησής του Χολέμπας. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εκτός και εάν διαφοροποιηθούν τα ισχύοντα δεδομένα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ