2013-08-20 15:36:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Στέρεψαν οι βρύσες εδώ και μέρες στο Mιντιλόγλι
Στέρεψαν οι βρύσες εδώ και μέρες στο Μιντιλόγλι, στη συνοικία Γαλανόπουλου.

Μαλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στην εφημερίδα Γνώμη, παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις τους στη ΔΕΥΑΠ, μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει καμία επίσημη απάντηση για το τι ακριβώς συμβαίνει με το νερό, το οποίο στην περιοχή τους είναι είδος προς εξαφάνιση σε μία δύσκολη περίοδο.

Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι στη «Γ» το νερό έρχεται για δύο ώρες την ημέρα, μπορεί και καθόλου, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία επίσημη ενημέρωση και προειδοποίηση με αποτέλεσμα ακόμη και στο μπάνιο του σπιτιού να χρησιμοποιείται εμφιαλωμένο νερό. «Έχουμε επικοινωνήσει πολλές φορές με τη ΔΕΥΑΠ και ακόμη δεν έχουμε βγάλει άκρη. Τη μία μας λένε ότι υπάρχει βλάβη και την άλλη ότι δεν επαρκεί η ποσότητα του νερού για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής μας. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να μας στέλνουν φουσκωμένους λογαριασμούς, χωρίς όμως να έχουμε νερό. Ακόμη και τις καλές ημέρες που έρχεται το νερό για δύο ώρες, δεν έχει καθόλου πίεση, με αποτέλεσμα όσοι διαμένουν σε διαμερίσματα ορόφων να παραμένουν χωρίς νερό», κατήγγειλε αναγνώστης της «Γ».


Οι κάτοικοι της περιοχής που δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης εκτιμούν ότι οι υπεύθυνοι «τραβούν» το νερό για να καλυφθούν οι ανάγκες των παραλιακών καταστημάτων, με αποτέλεσμα να στερεύουν οι βρύσες στα σπίτια τους. Γι’ αυτό και ζητούν από τη ΔΕΥΑΠ να λάβει άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, διαφορετικά είναι αποφασισμένοι να καταφύγουν ακόμη και στη δικαιοσύνη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ