2013-08-20 15:28:26
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
Την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη ανακοίνωσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Ολυμπιακός.

«Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για μένα», δήλωσε ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ που προέρχεται από τον Πανιώνιο.

Ο Αγραβάνης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Πανιώνιο σε ένα ποσό κοντά στα 150.000 ευρώ για τον διεθνή με τη Νέων παίκτη.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, που ξεκινά προετοιμασία την Πέμπτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά στο "olympiacosbc.gr".

«Αισθάνομαι υπέροχα που ανήκω πλέον στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για μένα, αλλά είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και μου έδωσαν μια θέση στο ρόστερ της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δέκα χρόνια επενδύει σε νέα παιδιά με μεγάλη επιτυχία, πιστεύουν τους νέους παίκτες κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσεις για το μεγάλο βήμα. Η φανέλα του Ολυμπιακού έχει πολύ μεγάλο βάρος και θα είναι δύσκολα για μένα. Θα δουλέψω όμως σκληρά, θα ακούω τους προπονητές μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».


Ο Αγραβάνης (γεννημένος στις 20/12/1994), με ύψος 2,08μ., είναι από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Μετακόμισε πέρσι για 17.000 από το Μαρούσι στον Πανιώνιο, όπου φέτος είχε 1,3 πόντους και 1,4 ριμπάουντ σε 6,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στη Α1. Ήταν μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας 9,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21,1 λεπτά ανά αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ