2013-08-19 23:18:11
Φωτογραφία για ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ : ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής Παίδων στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας και έφερε ως παράδειγμα τον... Ολυμπιακό.

Η Εθνική Παίδων στο μπάσκετ πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου (με 78-50 επί της Ιταλίας) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ουκρανία και ο προπονητής της ομάδας, Μάνος Μανουσέλης τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες να τους εμπιστευτούν οι ομάδες τους, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό, που πίστεψε σε παίκτες όπως οι Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας, Κατσίβελης.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τη στροφή των ομάδων στα ελληνικά ταλέντα λόγω της οικονομικής κρίσης, ο πρώην βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra":

"Αυτή είναι η καλή πλευρά της οικονομικής κρίσης και το σημαντικότερο είναι να δούμε τους πιτσιρικάδες να παίζουν στις καλές ομάδες. Όχι μόνο εκεί που δεν υπάρχουν χρήματα και ενδεχομένως να μην γίνεται και καλή δουλειά. Να τους εμπιστευτούν οι πραγματικά μεγάλες ομάδες. Ήδη, ο Ολυμπιακός κέρδισε από τη συμμετοχή του Παπανικολάου, του Σλούκα, του Μάντζαρη, του Κατσίβελη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ