2013-08-19 19:18:06
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΙ
Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρώτο γκρουπ των ερυθρόλευκων υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και πρόκειται για τους Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιώργο Στεφάνου, Βασίλη Κουρνέτα, Μενέλαο Κοκκινάκη και Νίκο Μελέ από την εφηβική ομάδα.

Την Τρίτη, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις οι: Νίκος Σμαραγδής, Θάνος Μαρούλης, Χρήστος Βολουδάκης, Μίλαν Γιούρισιτς, Τζορτζ Παπαδόπουλος και Σωτήρης Σωτηρίου.

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα αναμένεται στην Ελλάδα τα ξημερώματα της ερχόμενης Πέμπτης, ενώ στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται και ο Μπόμπι Γιορντάνοφ, ο οποίος έχει πάρει περισσότερες μέρες άδειας, λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα συμμετάσχουν και τρεις ακόμη αθλητές από την εφηβική ομάδα του συλλόγου. Πρόκειται για τους Πέτρο Κάλλα (διαγώνιος, ακραίος), Γιώργο Μανίκα (ακραίος) και Μάρκο Γαλιώτο (πασαδόρος).

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν και τα εργομετρικά τεστ. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη και στις 19.30 θα γίνει και ο αγιασμός, μαζί με τη γυναικεία ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ