2013-08-19 19:04:03
Φωτογραφία για ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΝΤΑΝΣΤΟΝ, ΠΕΤΓΟΥΕΪ Ή ΣΙΜΟΝΣ; *ΡΗΟΤΟ*
Ο Ολυμπιακός απέκτησε φέτος τρεις νέους Αμερικανούς παίκτες και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ διοργανώνει διαγωνισμό, καλώντας τους οπαδούς του Θρύλου να βρουν ποιός από τους Πέτγουεί, Ντάνστον ή Σίμονς είναι στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Οι νικητές, όπως ενημέρωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα σετ πιστών αντιγράφων των τροπαίων της Ευρωλίγκας που κατέκτησε ο Ολυμπιακός σε Κωνσταντινούπολη καικ Λονδίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook διοργανώνει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό για τους φίλους της ομάδας με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να βρουν σε ποιον από τους τρεις νέους Αμερικανούς παίχτες του Ολυμπιακού ανήκει η συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία. Δυο νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ πιστών αντιγράφων των τροπαίων της Ευρωλίγκας 2012 και 2013 που κατέκτησε ο Θρύλος μας σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο, προσφορά του Official Olympiacos B.C. Store. Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 18 Αυγούστου 2013 και θα τελειώσει την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 και οι δυο νικητές θα κληρωθούν από τον εικονιζόμενο στη φωτογραφία στο Official Olympiacos BC Store.

Αυτή είναι η φωτογραφία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ