2013-08-19 00:54:30
Φωτογραφία για Έκανε πλάκα η Γιουβέντους, 4-0 τη Λάτσιο (video)
Από την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση έδειξε τις… διαθέσεις της για τη νέα σεζόν η Γιουβέντους η οποία διέλυσε 4-0 τη Λάτσιο για το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε για ακόμα μία χρονιά η Γιουβέντους αναμένεται να κάνει πλάκα στην Ιταλία και να κατακτησει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Αντόνιο Κόντε για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ήταν αρκετό για να δείξει τις διαθέσεις της.

Αυτό γιατί διέλυσε 4-0 τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» κάνοντας πάρτι. Στο 23’ ο Πογκμπά μετά από φάση διαρκείας άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους ανοίγοντας το δρόμο για τον θρίαμβο. Στη συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε η οποία σε διάστημα πέντε λεπτών πέτυχε ακόμα τρία τέρματα. Στο 52’ μετά από αντεπίθεση για σεμινάριο, ο Κιελίνι έκανε το 2-0, για να έρθει το 3-0 από τον Λιστάινερ στο 54’. Το θριαμβευτικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 56’ από τον Κάρλος Τέβεζ που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα σε επίσημο παιχνίδι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι (75' Κασέρες), Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχτσταϊνερ (82' Ογκμπόνα), Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο (20' Πογκμπά), Ασαμόα, Τέβες, Βούτσινιτς

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Καβάντα, Μπιάβα, Ντίας, Ράντου (57' Φλόκαρι), Μπίλια (71' Ονάζι), Λεντέσμα (57' Έντερσον), Καντρέβα, Ερνάνες, Λούλιτς, Κλόζε
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ