2013-08-16 12:39:05
Φωτογραφία για Ανεστάλη η ποινή της Μέταλιστ
Σύμφωνα με Ουκρανικά δημοσιεύματα ανεστάλη η ποινή της Μέταλιστ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα συμμετέχει η ομάδα στα πλέϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ που αρχίζουν στις 20 Αυγούστου

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας (είναι πολιτικό και όχι αθλητικό) ανέστειλε την απόφαση του CAS για την τιμωρία της Μέταλιστ, σύμφωνα με την ανακοίνωση στο facebook του υπεύθυνου Τύπου της ουκρανικής ομάδας, Βλαντιμίρ Μάρκοβ.

«Το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση του CAS. Παίζουμε με τη Σάλκε», ανέφερε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα αλλάξει και η απόφαση της UEFA. Αυτό διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κονσταντίν Πιβοβάροφ:

 «Ναι, πράγματι, το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο ανέστειλε την απόφαση CAS κατά της Μέταλιστ. Τώρα οι δικηγόροι έστειλαν την απόφαση στο CAS και την UEFA... Δυστυχώς, αυτό δεν εγγυάται ότι η Μέταλιστ θα ανακάμψει στο Champions League, γιατί η UEFA δεν έχει σχέση με τις αποφάσεις Πολιτικών Δικαστηρίων. Ομως, οι πιθανότητές μας αυξήθηκαν σημαντικά», σημείωσε συγκεκριμένα.


Μετά την εξέλιξη αυτή η άνθρωποι της Μέταλιστ ελπίζουν πως θα ανατρέψουν την απόφαση αποβολής της ομάδας από τα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς ισχυρίζονται πως πάνω στην υπόθεση του στημένου αγώνα στηρίχθηκε η απόφαση της UEFA . Παράλληλα έχουν ήδη ενημερώσει το CAS στο οποίο έχουν ήδη προσφύγει, αλλά και τα αρμόδια όργανα της ευρωπαϊκής επιτροπής. Σημειώνεται πως θεωρείται δύσκολο να γίνει νέα αντικατάσταση στο πρόγραμμα, καθώς σε τέσσερις μέρες είναι ο πρώτος αγώνας για τα πλεϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ